Κάθε χρόνο, στο τέλος της σχολικής χρονιάς, μαθητές των γυμνασίων και γονείς έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το σχολείο μας και να ξεναγηθούν στους χώρους του και τα εργαστήρια, να συνομιλήσουν με εκπαιδευτικούς και να ενημερωθούν για τους Τομείς, τις Ειδικότητες που λειτουργούν στο σχολείο και τις προοπτικές τους. Φέτος, λόγω της πανδημίας, αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Φωτογραφίσαμε λοιπόν τους χώρους μας και σας παραθέτουμε το φωτογραφικό υλικό για όσους/όσες ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το σχολείο μας και δεν μπόρεσαν να μας επισκεφθούν από κοντά.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι στο επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Άργους Ορεστικού θα λειτουργήσουν για το σχολικό έτος 2020-2021 οι παρακάτω ειδικότητες:

ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
1. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής

ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
1. Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου
2. Τεχνικός Οχημάτων

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ - ΕΥΕΞΙΑΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
1. Βοηθός Ιατρικών - Βιολογικών Εργαστηρίων
2. Βοηθός Νοσηλευτή

ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
1.Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
1.Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών

Τι γίνεται μετά την αποφοίτηση από το ΕΠΑΛ;
Μετά την αποφοίτηση τους οι μαθητές θα αποκτήσουν Απολυτήριο Λυκείου, ισότιμο με του Γενικού Λυκείου και πτυχίο ειδικότητας με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Επίσης τους δίνεται η δυνατότητα για πρόσβαση σε πανεπιστήμια.

Ποιοι μπορούν να εγγραφούν;
• Οι απόφοιτοι γυμνασίου στην Α’ τάξη Λυκείου.
• Μαθητές με μετεγγραφή από γενικό λύκειο στην Β’ τάξη λυκείου του ΕΠΑΛ.
• Απόφοιτοι λυκείου που επιθυμούν την απόκτηση πτυχίου ειδικότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές στα λύκεια ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν ως τις 2 Ιουλίου. Όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη του ΕΠΑ.Λ. Άργους Ορεστικού για το σχολικό έτος 2020-2021, θα πρέπει να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr Απαραίτητα στοιχεία για την εγγραφή είναι οι κωδικοί taxis του κηδεμόνα του μαθητή (ή του ίδιου του μαθητή εφόσον είναι ενήλικας), διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο Αριθμός Μητρώου μαθητή (αναγράφεται στον έλεγχο).

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία
Τηλέφωνο: 2467044612
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.