Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας έλαβε το σχολείο μας για το etwinning έργο με θέμα "SHARING MY L.I.F.E. =Lively Images From Europe". Το έργο υλοποίησαν οι μαθητές της Α τάξης τη σχολική χρονιά 2016-2017 με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Κυράνου Χριστίνα. Συγχαρητήρια!

 

"Ετικέτα ποιότητας" έλαβε το σχολείο μας για το e-twinning έργο με θέμα "SHARING MY L.I.F.E. =Lively Images From Europe" που υλοποίησαν οι μαθητές της Α τάξης τη σχολική χρονιά 2016-2017 με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Κυράνου Χριστίνα.Πολλά Συγχαρητήρια !

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Αργους Ορεστικού δημιούργησαν αυτή την παρουσίαση για να προβάλλουν την περιοχή μας στους ευρωπαίους φίλους μας.

 

Εγκρίθηκε από την Εθνική Επιτροπή Συντονισμού η συμμετοχή του σχολείου μας σε πρόγραμμα etwinning με τίτλο SharingMYL.I.F.E.=MYLivelyImagesFromEurope.

 Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄τάξης του σχολείου μας και θα συνεργαστούν με συνομήλικους μαθητές από τις εξής χώρες: Ισπανία (2 σχολεία), Γαλλία, Ιταλία, Ρουμανία, Τουρκία με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Κυράνου Χριστίνα και την κ.Εφοπούλου Αναστασία.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τον Μάϊο του 2017 και σκοπός του είναι να επικοινωνήσουν οι έφηβοι μαθητές του σχολείου μας με εφήβους από άλλες χώρες παρουσιάζοντας διάφορες πτυχές της καθημερινότητας τους και ανταλλάσοντας απόψεις για ζητήματα που τους ενδιαφέρουν.

Παράλληλα θα βελτιώσουν τις γλωσσικές τους ικανότητες στην Αγγλική γλώσσα, χρησιμοποιώντας την αποκλειστικά σαν μέσο επικοινωνίας και θα διευρύνουν τις δεξιότητες τους στη χρήση διάφορων προγραμμάτων στους Η/Υ.

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθείτε τις παρουσιάσεις του σχολείου μας.

Δείτε το etwinning certificate της συνεργασίας μας

 

 

Οι μαθητές της Α' τάξης δημιούργησαν το παρακάτω βιντεάκι για την παρουσίαση του σχολείου μας στα άλλα σχολεία του εξωτερικού, με τα οποία συνεργαζόμαστε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα eΤwinning.