Τον Απρίλιο του 2019 υλοποιήθηκε η δεύτερη ροή του προγράμματος με θέμα "Broadening Horizons", στη Βιέννη της Αυστρίας. Συμμετείχαν 10 μαθητές του Τομέα Πληροφορικής των δύο ΕΠΑ.Λ.

Περισσότερα δείτε στο site που δημιουργήσαμε για την προβολή των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+
Μαθητές των ΕΠΑΛ Καστοριάς και ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Erasmus+ στη Βαρκελώνη το διάστημα 9-24 Μαρτίου 2018, μιλούν για την εμπειρία τους στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Δίκτυο1.

Έργο του Dali πάνω σε μια απόδειξη Ισπανικού καταστήματος! Του μαθητή μας Στεργιόπουλου Νικόλα που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ στη Βαρκελώνη, το διάστημα 9-24 Μαρτίου 2018. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο μουσείο του Salvador Dali το οποίο εντυπωσίασε πολύ όλους τους μαθητές.
Νέα μεγάλη επιτυχία για τα ΕΠΑ.Λ. μας, καθώς εγκρίθηκε το πρόγραμμα Erasmus+ που αιτήθηκαν και αφορά την κατάρτιση 24 μαθητών στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, θα μεταβούν δώδεκα (12) μαθητές των ΕΠΑ.Λ Καστοριάς και ΕΠΑ.Λ. Άργους Ορεστικού στη Βαρκελώνη τη σχολική χρονιά 2017-2018 και δώδεκα (12) μαθητές στη Βιέννη τη σχολική χρονιά 2018-2019. Οι μαθητές θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας 16 ημερών. Όλα τα έξοδα (μετακίνηση, διαμονή, διατροφή, πρόγραμμα κατάρτισης) καλύπτονται από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Διαβάστε περισσότερα: Στη Βαρκελώνη και στη Βιέννη οι μαθητές μας!

Δείτε το video από το πρόγραμμα που υλοποιήσαμε τον Μάρτιο του 2016 στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας.